SUNDAY.SUNDAY.SUNDAY

DIP DYE SHIRT

dip-dye-shirt

På vej hjem fra arbejde igår gik jeg lige igennem byen og ind forbi vero moda, hvor jeg fandt denne fine skjorte. Jeg har før kigget på mange dip dye skjorter, men de har ikke lige været mig. Så har skjortestoffet været i hør eller bomuld, men da jeg fandt denne lækre skjorte i viscose, var jeg dybt forelsket. Mit ynglingsstof, hvis man overhovedet kan sige det sådan – er viscose. Det er simpelthen så lækkert! 230 kr. kostede den.

TRANSLATION: on my way home from my job yesterday, I went through the town and past vero moda, where I found this wonderfull dip dye shirt. I have already looked at many dip-dye shirts, but i didnøt liked the shirts fabric, because it was in linen or cotton, but when I found this shirt in viscose, I was deeply in love. My favorite fabric, if I can say like that – is viscose. It is simply so comfortable! I gave 40 $.

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SUNDAY.SUNDAY.SUNDAY