MILITARY LOOK

DESIGNERS REMIX SS13

designers-remix-ss13

designers-remixss13

designersremix-ss13

designers-remix-ss-13

Den sidste dag på modeugen i sommers var jeg forbi Gallery Trade Fair, hvor jeg kiggede på de nye style til de kommende kollektioner i sommeren 2013. Designers Remix’ kommende kollektion byder på klassiske forårs farven og fine sommerelementer og kollektionen kommer til at bestå af pastelfarver, blonder, palietter, multiprint og overdådige prinsessekjoler, som de store flotte og iøjnefaldende blokfarvede kjoler, som Charlotte Eskildsen havde med som showpieces under hendes show i august. Jeg er vild med de store røde jakker og lyse pasteller.

TRANSLATION: saturday at copenhagen fashion week ss13 in august, i was duing the Trade Fairs at Gallery. I was looking at Designers Remix’s ss13 collection with a lot of classic spring colors. The collection consists of pastel colors, lace, sequins, multi print and big dresses, like the big, beautiful block colored dresses that Charlotte Eskildsen used as showpieces during her show in August. I love the big red jackets and pastels.

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MILITARY LOOK