MODEREDAKTØRENS DAGBOG

SECOND FEMALE SS13 SUIT

Da jeg var et smut i terminal 2/vision under modeugen, som havde til huse i det gamle lokomotiv værksted, faldt jeg pladask for dette lække sæt. Det er jo det ultimative suit til næste sommer, og vil klæde alle til enhver begivenhed en varm kold sommeraften! Jeg er vild med farverne og printet! Ofte har jeg forbundet Second Female med de transparente skjorter og striks men efter at have set billeder af både deres ss13 og aw13 kollektioner er jeg målløs! De har virkelig formået at lave nogle lækre styles!

TRANSLATION: I totally fell in love with this wonderfull suit from Second Female, under Copenhagen Fashion in august this summer, and now i’m looking forward to try it! I really like the colors and print. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MODEREDAKTØRENS DAGBOG