LET'S PUT SOME COLOR ON

SECOND FEMALE NECKLACES SS13


Jeg har helt glemt om alle de fine billeder jeg tog på messerne under modeugen i august. Lørdag efter designskolen koldings modeshow tog jeg nemlig ind på gallery og tog lidt billeder af ss13 kollektionerne. Så nu glæder jeg mig til at vise jer lidt af hvad der kommer til næste sommer. De store statements halskæder har jo det sidste halvandet års tid været ret inde, og second females halskæder er nok de mest købte, dog er der gået lidt for meget mainstream over dem efter min mening. Heldigvis har de lavet dise lidt anderledes halskæder til næste år. Hvad synes I om dem?

TRANSLATION: I’ve toltally forgot that Is still have a lot of photos from Copenhagen Fashion week in august, so now I’m looking forward to show you some of the spring/summer 2013 collections. This necklace from second female is a litlle different from all the other lokou statements they have made. I think they are too mainstream for me, but this necklaces for ss13 is really cool. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LET'S PUT SOME COLOR ON