SECOND FEMALE NECKLACES SS13

MODEREDAKTØRENS DAGBOG

Er jeg den eneste, der de sidste 6 uger har glædet mig til hver evig eneste torsdag kl. 21.30, hvor drK har vist moderedaktørens dagbog? I aften viser drK deres sidste afsnit, som omhandler online tøjsalg. I kan se en trailer for finalen i aften herover. Jeg synes det har været super fedt at få et lidt andet indblik i modeindustrien og komme “ind bagved”, når jeg normalt bare er vandt til at have kontakt til virksomheder som blogger, se modeshows og deltage i presseevents. Har I fulgt med og hvad synes i om programmet?

4 kommentarer

 • Begyndte at se det i går faktisk 🙂 Det er vildt spændende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også helt hooked på det program og glæder mig til sidste afsnit! Hvor er din blog fin! Ville også lige skriv tak for den meget fine kommentar på min blog! Kunne jo være du ikke fik set jeg havde svaret derinde. God aften i selvskab med moderedaktøren!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker også at se det og så er Chris jo en super fed & nede på jorden fyr – elsker i hvert fald hans udstråling 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er faktisk ret ærgerlig over at jeg ikke har set det… Kan huske at jeg så det afsnit omkring parfume, og besluttede mig for at jeg ville se dem alle – men glemte det 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SECOND FEMALE NECKLACES SS13