TODAY I'M WEARING

H&M SS13

Efter min mening har h&m virkelig klaret sig godt, hvad det angår deres sommerkollektion. Jeg ser virkelig frem til at se den i butikkerne, for hvor er det dog nogle lækre farver, snit og prints. Hvad siger I? Godt nok er det h&m, en af de mange high street forretninger, men efter min mening ligger denne kollektion sig virkelig op af Stine Goya – både hvad det angår farver og prints.

TRANSLATION: have you seen the h&m spring/summer collection? I’ve SO in love with the colors, cuts and prints. What do you think? I really think that it looks like Stine Goyas collections especially because of the colors and prints. I’m really looking forward to see the collection in real life. 

3 kommentarer

 • Den er lækker!
  Elsker H&M.
  Glæder mig til at se nærmere på jakkerne! De har nogle lækre snit og detaljer!
  hilsen Caja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes kollektionen ser fantastisk ud, der er nogle sygt flotte pieces i blandt. Jeg synes dog den har nogle ret markante Isabel Marant vibes, hvilket bestemt ikke er nogen dårlig ting 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da nogle lækre sager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY I'M WEARING