2. ADVENT KONKURRENCE

EBAY STATEMENT NECKLACES

1. Crystal Ball Necklace/ 2. Metal Tassels Choker/ 3. Rhinestone Crystal necklace/ 4. ID Links chain/ 5. Gold chain/ 6. color rhionestone feather Collar/ 7. gold/orange chooker/ 8. Spike necklace/ 9. 200 crystal rhinestone choker/ 10. Metal Tassels Choker/ 11. Rhinestone necklace/ 12. Chain Tassels Necklace

Her er mine absolut favoritter fra eBay! Jeg lovede jer jo som sagt en masse ebay indlæg, nu når jeg endelig har fået lidt tid igen. Tid og tid er nu så meget sagt. Min weekend har været fuldt booked med fejring af srp aflevering, tømmermænd, veninde hygge, brunch og kirke. Men I skal ikke snydes for disse labre halskæder! Jeg har selv halskæderne på billede 1 og 11 og har lige bestilt den fine chooker på billede nr. 7. Jeg overvejer virkelig den ekstremt fede halskæde med både sten og fjer på billede 6, men 215 kr. er måske bare lidt for meget for en ebay halskæde!

TRANSLATION: i found those wonderful necklaces on ebay, and wan’t to share them all with you. You can find some links under the photos. I already have number 1 and 11 and yesterday I bought the gold/orange chooker on picture 7. I’m really looking forward to get it. Which is your favorite? 

7 kommentarer

 • Den med fjer, er viiiildt fed! Du må igang med noget DIY, tror ihvertfald jeg måske godt kunne finde på at begive mig ud i det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forelskede mig lidt i treeren da en anden blogger viste den – uden link. Derfor overvejer jeg kraftigt om jeg burde klikke den hjem nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, hvor jeg dog elsker disse indlæg.
  Men, men, men – de gør mig fattig 😉

  God jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så lækre! Især dem i guld! Super fedt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med nummer 2 og 6, de er så fine! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh hvor er der mange fine! Nr. 3 og 11 er helt perfekte, ej hvor ville jeg elske at eje dem!! 🙂

  Jeg faldt tilfældigvis over din blog idag, og hvor er den bare skøn! Det er bestemt ikke sidste gang, jeg kigger forbi. Jeg håber du også har lyst til at smutte forbi min på et tidspunkt 🙂 hihi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Har brugt SÅ mange aftener på at finde nr. tre på ebay uden held! Kan ikke beskrive min kærlighed til dig og dette indlæg lige nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. ADVENT KONKURRENCE