PANTS

BLOGGER CRUSH

Jeg kan huske tilbage til lige efter modeugen i København, hvor rigtig mange spurgte til hvem drengen på ovenstående billede var. Jeg fik dog aldrig svaret dem af jer der spurgte, og tænkte det var på tide at fortælle jer det. Jeg så ham nærmest til hvert show og blev selv lidt betaget af ham. Dog nåede jeg aldrig lige at snakke med ham. Billedet herover tog jeg af ham, da jeg var til NN07 pressereception ude på rafshaleøen. JP Singson, som han hedder, er både blogger og ejer af den nyopstartede butik Unisex Rewind i Quezon City, som ligger Philipinerne. Han er efter min mening utrolig inspirerende med hans tøjstil, som han blandt andet viser frem på hans blog og facebook side.

TRANSLATION: when I’m looking back at copenhagen fashion week, I can remember a guy, who was really interesting and inspired me. I saw JP Singson first time at rafshaleøen, when we where participating in NN07 press reception. I took this photo of him, and many of you asked who he was. I didn’t get the time to talk to him, but finally I found him at facebook. He is a fashion blogger, and also boutique owner of Unisex Rewind, in Quezon City. Most of the clothes comes from Asian designers, including a couple of local designers. They consign their stuff to his boutique. You can visit his blog here

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PANTS