MORNING

NEW SWEATSHIRTS

Det er sjælendt jeg viser jer mine køb. Måske burde jeg gøre det lidt oftere. I hvert fald købte jeg disse to sweatere da jeg var i København onsdag-fredag. Jeg kan godt lide tanken om at de er knap så “fine” og på den måde måske kan skabe lidt splid og frembringe det sjove og rå i outfittet. Dog er jeg bange for leo sweateren kommer til at blive en hygge trøje mere end noget jeg kommer til at bruge i hverdagen. Den er simpelthen alt for lækker og blød og måske kommer jeg bare til at se alt for “hyggelig ud” med den på.. Dog tror jeg den vil være fin til en stram nederdel og et par sneaks eller stramme støvler.

8 kommentarer

 • Du må meget gerne vise lidt oftere hvad du køber. Det er nemlig super inspirerende og så har du jo en fed stil som vi godt kan lide 🙂

  Tag gerne et kig forbi min blog 🙂
  Knus Julie
  http://www.steendahl.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor er den sorte fra?

  Knus Christina 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syntes nemlig også du er inspirerende:-) følger med og stalker din blog til hverdag:-)
  Kunne nu godt tænke mig få fingere i den leopard sweatshirt, gad vide om man kan få den i Aalborg eller på nettet 😉

  Rigtig god søndag aften !:-)

  kh Inga

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil også meget gerne se flere “nye-køb”-indlæg. Synes det er meget inspirende. Er vild med den leopardmønstrede sweatshirt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med dem begge!! Gode køb 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke lækre køb!! 🙂
  Du kan sagtens (Læs: Du SKAL) bruge leo-trøjen til hverdag! Den ville være noget så lækkert til et tætsiddende nederdel (måske et pencilskirt) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fine! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den der leosweater er simpelthen for lækker 🙂 hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MORNING