MORNING

NEW SWEATSHIRTS

Det er sjælendt jeg viser jer mine køb. Måske burde jeg gøre det lidt oftere. I hvert fald købte jeg disse to sweatere da jeg var i København onsdag-fredag. Jeg kan godt lide tanken om at de er knap så “fine” og på den måde måske kan skabe lidt splid og frembringe det sjove og rå i outfittet. Dog er jeg bange for leo sweateren kommer til at blive en hygge trøje mere end noget jeg kommer til at bruge i hverdagen. Den er simpelthen alt for lækker og blød og måske kommer jeg bare til at se alt for “hyggelig ud” med den på.. Dog tror jeg den vil være fin til en stram nederdel og et par sneaks eller stramme støvler.

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MORNING