OPSYGET MODEL

LÆKRE VINTERSTØVLER

Her er mit bud på rigtig mange lækre vinterstøvler. Alle sammen fra Billi Bi, som jeg har fundet hos Boozt. Jeg har en par store støvler fra Wolverine, mine “ridestøvler” fra Bianco og Plateau støvler fra Vagabond, men jeg leder efter et par varme og samtidig pæne støvler her til vinter, hvor jeg er sikker på det bliver rigtig koldt. Jeg fandt derfor Billi Bis biker boots, som er med for og samtidig har et lidt råt look, hvilket jeg er ret vild med. Har I investeret i nogle nye vinterstøvler i år? Og I så fald hvilke? Hvis det ikke bliver biker bootsne fra Billi Bi, overvejer jeg et par dr. Martens i sort stof. Dog ville de fine ankel støvler helt oppe i venstre hjørne virkelig passe godt ind i min garderobe. De er simpelthen så lækre i ægte læder, som bare skinner så fint!

/sponsoreret indlæg

4 kommentarer

 • Der er godt nok mange lækre styles (;
  man kan jo slet ikke lade være med at falde for dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ender nok med “bare” at bruge min ACNE pistols. Det var rigeligt sidste vinter, så satser på det går igen i år også. Ellers klarer jeg den med herresko, ballerinaer og pumps, samt et par rigtige vinterstøvler til virkelig kolde dage, hvor jeg skal være længe ude.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Billi Bi laver nogle fantastiske støvler!! Især det midterste par til venstre ville gøre mig rigtig glad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg købte for kort tid siden støvlerne i øverste venstre hjørne, og jeg kan virkelig anbefale dem – de er alle pengene værd; simpelthen så lækre og de passer til alt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSYGET MODEL