WHAT TO WEAR - MODEBLOGPRISEN

LÆKRE STRIKS OG ASOS RABATKODE

black knit/knit with leather sleeves/grey knit with black sleeves/grey peplum knit/black and write chunky knit/grey and red knit/white knit with black back/white knit/leo knit/blue knit/pink knit with peplum/beige jumper

Vinteren byder på store chunky striks, så jeg er virkelig i himlen. Der er ikke noget bedre end et par stramme jeans og en stor strik. Jeg har lige fundet et par favoritter fra asos, men jeg kunne jo blive ved. Der findes virkelig mange lækre store striks. Især weekday og monki kommer også op med nogle, som virkelig er lækre store og vamsede. Jeg må ud og investere i et par nye, da jeg har solgt mange af mine store striks. Kan I huske den karrygule fra monki, som jeg købte efterår? Jeg har den på, på billederne HER. Den er desværre solgt, men hvor kunne jeg dog godt hoppe i sådan en stor en! Har I nogle lækre bud på en stor strik, så stik mig endelig et link!

Da jeg sad og lavede indlægget, kom jeg lige til at tænke på, at der ofte er en del af jer der spørger, om jeg ikke har rabatkoder til asos. Faktisk findes der en hjemmeside der hedder minerabatkoder, hvor man kan finde rabatkoder til både asos, h&m og mange andre sider. Jeg tjekker den altid ud inden jeg taster mine kortoplysninger ind. Der er hverken krav om medlemskab, kontaktdetaljer eller nyhedsbreve for at få koden. Lige nu kan I få 15% hos asos med denne kode: midseason15. I kan også like dem på facebook her og så få opdateringer derinde i stedet.

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT TO WEAR - MODEBLOGPRISEN