FLOWAL BOMBER

TIP TIL DEN FEDTEDE VINTERHUD

Denne lækre scrub maske fra Jorgobé fik jeg i en goodiebag til Designskolen Koldings show under modeugen. Her til efteråret og vinteren har min hud det med at blive ufattelig fedtet, men heldigvis har jeg fundet min redning. Masken indeholder nemlig nogle bitte små peeling korn, som går ind og fjerner tilstoppede porer og hudorme. Det lyder lidt sjovt at den hedder scrub mask, men det er fordi det både er en scrub og en maske i en. Jeg bruger den 1-2 gange i ugen om aftenen inden jeg går i seng og så får jeg den blødeste hud når jeg skyller den af igen. Husk endelig at smøre huden ind med en fugtgivende creme, for ellers har huden det med at producere fedt igen da den går i forsvar imod den alt for tørre hud. Har I prøvet masken eller kan anbefale nogle andre? Lige pt. overvejer jeg den sorte peel of maske, som skulle fjerne alle hudorme når man river masken af. Har I prøvet den eller nogen noget ligende, så vil jeg da meget gerne høre jeres mening omkring den.

3 kommentarer

 • Jeg har den sorte maske fra Jorgobé (har lavet en anmeldelse af den her: http://the-clothing-rail.dk/?p=2451), og jeg synes ikke den er særlig god. Den river ikke hudormene ud ligeså fantastisk som den lover – desuden er den lidt smertefuld at tage af, det føles næsten som at rive gaffatape af huden. 😉 ved ikke om det bare er mig. Dog vil jeg sige man kan forebygge fedtet hud med masken, og det er jo i sig selv et plus. 🙂 Men hvis du virkelig vil have bugt med din fedtede hud kan jeg kun anbefale Garniers BB cream til fedtet/kombineret hud. Min hud er efter 1 måned SLET ikke så fedtet som hidtil, efter jeg er begyndt at bruge den. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Kirk

   Hej Signe
   Måske du skulle prøve den nogle gange? Jeg har brugt den rigtig mange gange nu og første og anden gang gjorde den kun lidt, men efter så begyndt den at tage fat og virke super godt.

   Kh. L.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Kirk

  Hej Joanna
  Jeg har prøvet den sorte og er den vild lækker og anderledes at bruge på en god måde.
  Jeg bruger den et par gange om ugen oftest efter jeg har været i bad så mine pore åbner sig.
  Så den går i dybden og tar fat. Jeg har købt den nogle gange på trendsales og den kan varmt anbefales.
  Den hvide maske du har på lyder helt vildt spændende, hvor kan den købes?

  Kh. L.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLOWAL BOMBER