BRYLLUP

OUTFIT TILBAGEBLIK: MARTS 2012

I marts månede fyldte jeg 19 år. Jeg tog mange billeder, gik i sort tøj blå og denim, brugte alt for mange penge på tøj og tog alt for ofte til Århus. Det var måneden hvor jeg nærmest slidte mine converse op og stod tidligt op for at løbe (hvor blev motivationen af?!!). Marts månede var starten på foråret, hvor jeg kørte til stranden og gik ture med mine veninder. Det var også måneden efter jeg blev klippet page håret, hvor jeg derefter valgte at blive endnu mere page (se billederne) og rent faktisk blev ret glad for det.

3 kommentarer

 • Louise Korsgaard Erichsen

  Det er sjovt – man kan tydeligt se at dit hår bliver længere og længere i løbet af sådan en måned 😀
  Flotte outfits, btw!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er allesammen nogle flotte outfits, men især outfittet på billede 2 er jeg vild med! Den hvide blonde top klæder dig rigtig godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du rocker da det korte page look for vildt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRYLLUP