BACKSTAGE PHOTOSHOOT

PHOTOSHOOT

Untitled-1

Havde jo lovet jer at vise lidt billeder fra photoshootet i lørdags, så her får I lige to billeder til at starte med. Jeg har nemlig super travlt idag og skal nå en hel masse. Photoshootet var som sagt for Justian Kunz – find ham på facebook HER eller hans hjemmeside HER. Han er en super dygtig designer, som har været bosat i Milano i 20 år, men nu er flyttet tilbage til Kolding. Billederne skulle tages, da han lige har lavet en t-shirtkollektion sammen med en praktikant fra TEKO. Hvis I kan huske tilbage til dengang hvor jeg bad jer udtale jer om, hvad “den perfekte t-shirt” var for jer, er det altså disse t-shirts der er kommet ud af det. Der er ialt 10 t-shirts/tanktops, og I skal nok få dem alle at se I et indlæg fyldt med billeder en af de kommende dage.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACKSTAGE PHOTOSHOOT