FÆRDIG MOCK-UP AF LAMPE

FÆRDIG MOCK-UP AF LAMPE

_DSC0070Så er vores lampe endelig færdig. Projektet har været et tværfagligt projekt mellem design, it, kommunikation, dansk, engelsk og innovation. Ret mange fag hvis jeg selv skulle sige det! Normalt plejer det højt at være 2-3 fag. Det er ligesom det man kalder AT på gymnasiet, her kalder vi det bare for SO. Som afslutning på projektet, har vi skulle lave en reklamefilm over vores lampe, da vi har haft om reklamer i dansk og engelsk, og selve filmen er en måde at kommunikere ud i samfundet på (via faget kommunikation), og så skal den selvfølgelig klippes, hvilket har noget med IT at gøre.

Det ville ved denne lampe, er at vi faktisk har købt materiale hjem for omkring 400 kr. (det er jo sygt hvor meget 30 plastik kugler koster!!!) men shhhh, det siger vi ikke til nogen!

Hele dagen idag, har vi brugt på at filme til vores reklamefilm. Dog er reklamen meget simpel, og mange vil nok sige, at det ville de have kunne gjort på ingen tid. Det der har taget tid for os idag, har været opsætningen af materialerne, kostumer osv., som også høre med, når man skal filme. Alt i alt har det nok været det sjoveste og bedste projekt vi nogen sinde har haft.

Jeg regner med at klippe filmen i weekenden, da det hele skal afleveres og fremlægges mandag. Jeg skal nok love at lægge filmen op på bloggens facebook side, så snart at den er klippet færdig og uploaded til youtube. Lige nu står jeg i den krise, at jeg ikke ved hvilken musik jeg skal bruge som baggrundsmusik. Tager gerne imod forslag!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÆRDIG MOCK-UP AF LAMPE